Chentamanis Photography

“Mengabadikan Cinta & Manis kisah hidup anda”

Selamat datang ke Portal Chentamanis[dot]com. Sebuah portal yang kami dirikan khas buat tatapan mereka yang ingin mengenali ‘chentamanis’ lebih dekat.

Kepada yang baru pertama kali mengenali kami, izinkan saya memperkenalkan ‘siapa chentamanis’. Alhamdulillah, saya yang menulis ni, merupakan Founder Chentamanis Photography. Nama saya HAFIZ MUSTAPAR. Hai! Chentamanis Photography di tubuhkan secara ‘official’ pada tanggal 7 Nov 2012. S0 kami dah lebih 5 tahun dalam industri fotografi.

Kepakaran kami ialah membantu BAKAL PENGANTIN untuk selesaikan masalah mereka yang RAGU-RAGU mendapatkan khidmat fotografer diluar sana, kerana TAKUT DITIPU dan RISAU memori penting ini tidak di abadikan dengan cantik seperti yang diangankan. Oleh itu, dengan menggunakan khidmat ‘Chentamanis Photography’, mereka pasti akan terus SENYUM hingga ke tua kerana memori ini boleh ditunjukkan pada generasi akan datang di waktu ‘usia senja’ mereka nanti.

Untuk info lanjut, boleh klik ke menu ‘ABOUT’ kat bahagian atas website ini. atau Boleh rujuk fb page kami di –> http://www.facebook.cob/ChentamanisPhotography

8R-2
PAS_5798
PAS_8492
PAS_6499
DSC_6624
PAS_5949
WaniAzim_Outdoor1
DSC_5430
  • "Good service & good editing . Perfect ?? Good job Chentamanis"

    Wedding DayahMus
    Mus Takim
    Client Chentamanis
    Muadzam Shah Pahang
  • "Thanks photographer chentamanis. Last minute deal aku dah redha dgn apa yg jadi nti. tapi apa yang aku dapat adalah lebih dari yg aku jangkakan dan sangat friendly mcm kenal bertahun. Boleh layan kerenah kami dan sgt humble dgn customer. aku mmng rate 5 star untuk page ni dan sangat2 mengalakkan kepada sesiapa yg masih mencari photograph yg terbaik kat sini la page nya. anyway thanks sekali lagi dari saya dan pihak keluarga #TeyhaNuar."

    BackCover
    Anuar Jumadi
    Client Chentamanis
    Muadzam Shah Pahang
  • "2 kali penah ambik servis bersama Chentamanis Photography... sekali sewaktu majlis kawen n sekali lg utk maternity shoot... saya berpuas hati dgn gambar yg cantik dan berkualiti sesuai dgn bayaran... Photografer pun sempoii je dan sesi outdoor juga menarik... Hasil gambar pun dapat cepat"

    8R_2
    Fatihah
    Client Chentamanis
    Felda Keratong9

'Follow' chentamanis di instagram klik --> https://www.instagram.com/chentamanisphotography/

Boleh lawati blog kami di –> www.chentamanis.com/blog untuk menikmati beberapa perkongsian ilmu sebelum dan selepas perkahwinan. InsyaAllah, kami akan cuba memberikan yang terbaik buat tatapan anda.

Sila tinggalkan email jika berminat untuk menerima update dari kami