web analytics

PORTFOLIO PICTURE

TESTIMONIAL

positive review  Chentamanis mmang terbaik, dah 2 tahun raya sye gne khidmat photoshoot dri chentamanis. Peramah + pemurah. Layanan dan gmbar sngat baik dan memuaskan hati. Alhmdulillah. Setiap tahun ade buat promosi untk shoot raya. Murah dan berbaloi. Semoga owner chentamanis sentiasa di beri kemudahan, murah rezeki, kesihatan yg baik & berjaya dunia akhirat. *jadi, siapa yg suka shoot raya @ shoot suka2 bleh follow page chentamanis, setiap tahun die buat promosi untk raya bantu org2 yg nk gambar cntik hari bahagia & untk buat kenangan.

thumb Syolleha Henna Arts
24/06/2019

5 star review  Good service & good editing . Perfect πŸ‘πŸ» Good job Chentamanis

thumb Mus Takim
14/05/2018

5 star review  Saya suka sbb murah sgt.. dulu 1st time gi takut jugak gambar tak cntik..sbb murah kann.. mmg cantik dan murah tu je leh ckp.. saya suka sgt.. repeat 2x dah..lpas ni mmg akn repeat lg..nk photoshoot gmbar anak stiap tahun.. tahun lpas anak 7thun dan 3tahun.. tahun ni bawak 8thun 4tahun dan 1tahun.. tahun depan mesti bwak lagi..#bigboss jgn naik harga tauuuuπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

thumb Noor Aidayuni Ismail
01/05/2018

5 star review  Thanks photographer chentamanis. Last minute deal aku dah redha dgn apa yg jadi nti. tapi apa yang aku dapat adalah lebih dari yg aku jangkakan dan sangat friendly mcm kenal bertahun. Boleh layan kerenah kami dan sgt humble dgn customer. aku mmng rate 5 star untuk page ni dan sangat2 mengalakkan kepada sesiapa yg masih mencari photograph yg terbaik kat sini la page nya. anyway thanks sekali lagi dari saya dan pihak keluarga #TeyhaNuar.

thumb Anuar Jumadi
29/04/2018

ADD-ON

Pernah menang tempat ke-4 dalam PJ PHOTOCONTEST 2016

SENARAI PAKEJ